e-mail επικοινωνίας
anentaxtoi.ethnikistes.aitnias@gmail.com

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Τελειωμό δεν έχουν τα σκυλοφαγώματα εκ των έσω στην Χρυσή Αυγή. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.


Δημοσιεύουμε e-mail που διέρρευσε και αφορά υποψήφια της χρυσής αυγής στην Αιτωλοακαρνανία. 
Το e-mail αυτό στάλθηκε σε τοπικά μμε δήθεν από <<αγανακτισμένους ξηρομερίτες>> (aganaktismenoi_ksiromerites@.......), αλλά είναι ηλίου φαεινότερον ότι κανένας δεν είχε λόγο να ασχοληθεί με υποψηφιότητες, και δη μετακλογικά, δεδομένου ότι οι εκλογές ήταν με λίστα, άρα, είναι προφανέστατο ότι στάλθηκε με ψεύτικο e-mail απο το ίδιο το υποψήφιο πολιτικό βούρλο, δεύτερη στην λίστα του ψηφοδελτίου, που τη μια μέρα ξερνάει για την χρυσή αυγή, και την επομένη μπαίνει υποψήφια. 
Ο άμετρα υπερβάλλων ζήλος της να προσφέρει υπηρεσίες επ'αμοιβή στον οίκο της δημοκρατίας την πρόδωσε. 

υ.γ.2 Διαβεβαιώνουμε τους πάντες ότι οι Ανένταχτοι Εθνικιστές βρίσκονται παντού, πίσω απο κάθε πόρτα, σε κάθε στενό, σε κάθε πλατεία, κάτω απο κάθε πέτρα, πίσω απο κάθε e-mail! 
Καμιά ανοχή στις ακροδεξιές πλατφόρμες!
Οι Πατριδοκάπηλοι θα πληρώσουν! 



« Ο λύκος μαλλί αλλάζει.

  Πέρασε μια βδομάδα και άρχισαν να φωτίζονται οι απορίες σχετικά με την «εξαφάνιση» υποψήφιας κινήματος που «αυτό» προσδιορίζεται ως εθνικιστικό, «οι άλλοι το αναφέρουν με διαφορετικούς επιθετικούς προσδιορισμούς» και εξασφάλισε την έδρα στο νομό μας λίγο πριν το χάραμα.
Στην τελευταία προεκλογική εκδήλωση του κόμματος που έγινε σε παραθαλάσσια κωμόπολη δυτικά της Αιτ/νιας μίλησαν οι «γνωστοί».
  Ο-εγώ- αποφασίζω για όλα και είμαι υπεύθυνος για την Αιτ/νια, ο «εγγονός» γνωστού οπλαρχηγού του 1821 που συνεργάζεται με την πλειοψηφία στη πρωτεύουσα «Καραϊσκάκης», κι όλοι οι υποψήφιοι εκτός από την δεύτερη στη σειρά η οποία από το πρωί της Δευτέρας 21-09-2015 ειναι η αναπληρώτρια του βουλευτή που εκλέχτηκε.
  Το τι συνέβη έγινε γνωστό αφού πέρασαν λίγες μέρες.
  Η πανύψηλη κυρία δεν υπήρξε «συνεργάσιμη». Αγωνίστηκε μεν με απόλυτη συνέπεια και πειθαρχεία για την εκλογή του τοπικού βουλευτή όμως με μια εξαιρετική ομιλία στην παρουσίαση των υποψήφιων έκλεψε την παράσταση.
  Αρκετοί Δημοσιογράφοι τοπικών μέσων κατέγραψαν όσα είπε, όπως και των άλλων υποψήφιων και ορισμένοι την δημοσίευσαν ενώ δυο τρεις προχώρησαν σε κάτι περισσότερο και της ζήτησαν το πρωτότυπο της ομιλίας της την οποία δημοσίευσαν.
  Παράλληλα εβδομαδιαία εφημερίδα του Αγρινίου της ζήτησε να απαντήσει στην εξής ερώτηση....Για ποιο λόγο ψηφίζουμε Χ.Α. και το Σάββατο πριν τις εκλογές δημοσίευσε την απάντηση της.
  Με πρόσχημα ότι δεν ενημερώθηκε ο τοπικός «φυρερίσκος» του οποίου η σύζυγος είναι δεύτερη μετά την πανύψηλη κύρια στη σειρά διαδοχής του τοπικού βουλευτή αποφάσισε και επέβαλε την φίμωση της στην τελευταία εκδήλωση πριν τις εκλογές.
  Το γεγονός έχει προκαλέσει σάλο στις τάξεις των στελεχών του κόμματος.
  Σύντομα αναμένονται εξελίξεις ενώ αρκετοί έχουν πάρει το μέρος της υποψήφιας και κατηγορούν για ιδιοτέλεια, αλαζονεία και επίδειξη αυταρχισμού τον τοπικό «φύρερ».
  Προς το παρόν τα στόματα μένουν ερμητικά κλειστά μα αυτό από ότι φαίνεται δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη.
  Βλέπετε το «Εθνικιστικό» κόμμα έχει ανακοινώσει άνοιγμα στην κοινωνία, προσυνεδριακές εκδηλώσεις στους νομούς της χώρας και «συνέδριο επανίδρυσης».
  Όλα αυτά δε συνδυάζονται με την παρουσία -σεξιστών- «χιτλερίσκων».
  
Υ.Γ. Δεχόμαστε και διαψεύσεις όμως πρέπει να συνοδεύονται με επαρκή αποδεικτικά στοιχεία.

Οι αγανακτισμένοι ψηφοφόροι »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.