e-mail επικοινωνίας
anentaxtoi.ethnikistes.aitnias@gmail.com

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

Κείμενο των Ελλήνων Εθνικοσοσιαλιστών (N/S HELLAS) για την Χρυσή Αυγή και την ακροδεξιά.

ΤΟ Ν/S HELLAS ΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΑΦΗΝΙΣΕΙΣ..
  ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ, ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑ ΚΛΠ..
                                                       

  ΓΙΑ ΕΜΑΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΔΩΝ, ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΧΑΙΝΤΙ, ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ, ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΩΝ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ  ΚΑΙ  ΕΝ  ΔΥΝΑΜΕΙ  ΦΟΝΙΑΔΩΝ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ, Ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΗΜΙΜΑΘΩΝ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ  ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΑΚΩΝ 40αρων-50αρων ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FB ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ "ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ", ΑΛΛΑ  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ  ΠΑΡΤΟΥΖΩΣΕΙ ΟΤΙ  ΑΡΣΕΝΙΚΟ  ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ..Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΑΝΗΛΕΩΣ, ΔΙΟΤΙ  ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ  ΤΗΝ  ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ/ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ  ΘΕΩΡΗΣΗ  ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ  ΠΡΟΣ  ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΔΕΛΥΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ..

Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΣΤΗΡΙΖΑΝ  ΝΔ  ΚΑΙ  ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ"..ΟΠΩΣ ΕΥΣΤΟΧΑ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ,  "Η ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ  ΗΛΙΘΙΩΝ"
..ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ!
  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ..
Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ZOG ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΔΕΛΥΡΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ..
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ  ΑΔΕΡΦΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ?
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΑ..
  ΤΟ ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΘΕΩΡΙΑ..ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΝΟΥ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΝΑ ΒΑΡΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΕΘΕΣΕ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΚΕΙΣΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ "ΟΥΓΚ-ΟΥΓΚ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ" ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ..
   ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ, Ο ΜΙΧΟΣ, Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΜΟΥ. .ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΟΥ!
ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΘΛΙΒΕΡΗ  ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΗΣ ΚΥΠ  ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ  Ο  ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟΣ ΕΔΙΝΕ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ!!

  ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ  ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ..

ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .. ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ"
..ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ  ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ!!

  ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΟΤΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ..
 Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΟΒΑΣΙΛΙΚΩΝ  ΠΡΩΗΝ  ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΔΙΧΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΘΕΩΡΙΑ.. 
  
  Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ (ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΔΕΞΙΑ) ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΧΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΝ "ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΩΝ" ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.(ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ, ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ, ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΝΔ "ακροπολις" "εφημεριδα στοχος" κλπ.)
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ.
.ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ" ΧΩΡΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΧΑΣΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΥΠ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ..
  ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΥ, ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ..
  ΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ/ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ!
 Ο <<ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ>> ΣΑΣ,  ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΥΡΑ, ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ..
  Η ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΙΑ ΤΟΥ MR MICHALOLIAKOS (ΑΛΑ ΧΟΤΖΑ Ή ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ).
ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ,  Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ "ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ" ΣΤΙΣ  ΤΑΞΕΙΣ  ΣΑΣ,  ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ..

ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ!!

                          ΖΗΤΩ Ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ  
                                                          ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!!
                                                                   ΖΗΤΩ Ο ΧΙΤΛΕΡ!
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ,ΔΙΑ ΖΩΗΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!


ΥΓ1 ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ-ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ-ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΟΥΛΗΔΕΣ(ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ -ΤΟΥΛΗΔΕΣ) ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ!!
ΥΓ2 ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΧΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ
ΥΓ3 Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ..ΜΟΝΟ ΤΙΜΩΡΕΙ.ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙ.ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΧΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.