e-mail επικοινωνίας
anentaxtoi.ethnikistes.aitnias@gmail.com

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές: Αφισοκόλληση στο Κέντρο των Αθηνών!


Συναγωνιστές της ομάδας «Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές» πραγματοποίησαν αφισοκόλληση και άφησαν τρικάκια γύρω από την πλατεία Κλαυθμώνος την ώρα που οι κίναιδοι, με την βοήθεια των πραιτοριανών του αστικού κράτους, ετοίμαζαν τον χώρο για
την προκλητική τους επίδειξη δύναμης την επόμενη ημέρα. Μιας δύναμης που δεν απορρέει μόνο από τις θέσεις εξουσίας που κατέχουν στα πλαίσια του καθεστώτος, αλλά και από την αδιαφορία και την ανοχή που δείχνει η ελλαδική κοινωνία απέναντί τους!

Χαιρετίζουμε λοιπόν την δράση των συναγωνιστών διότι, την στιγμή που σύσσωμη η ελλαδική κοινωνία παρατηρεί αμέτοχη τον ψυχικό και πνευματικό βιασμό των παιδιών της, κάποιοι αντιστέκονται. Αντιστέκονται για την Πατρίδα, για τον Λαό, για την Οικογένεια!
---------------------------------------------------------------

Εμείς να προσθέσουμε ότι κάποτε οι μέρες όλων των καταπιεστών φθάνουν στο τέλος τους. Η φύση διορθώνει τα λάθη της στα έμβια όντα εδώ και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια με τον γνωστό, «απάνθρωπο» για τους αντιανθρώπους τρόπο. Εμείς δεν είμαστε παρά οι ιεραπόστολοι της φυσικής τάξης πραγμάτων και φιλοδοξούμε να γίνουμε οι θεμελιωτές της!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.