e-mail επικοινωνίας
anentaxtoi.ethnikistes.aitnias@gmail.com

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Τα άπλυτα της Χρυσής Αυγής: Ολόκληρη η συνομιλία Λαγού- Δεβελέκου

 

Μερικά λόγια

Σοκαρισμένοι οι χρυσαυγίτες αλλά και όλοι οι Έλληνες πολίτες, ακούσαν την συνδιάλεξη ενός μέλους της Κ.Ε. αλλά και του πολιτικού συμβουλίου, του Γιάννη  Λαγού και ενός αλλού μέλους της Κ.Ε. του Δεβελέκου. Δύο μελών του κόμματος των οποίων την ιδιότητα δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς!!!
 Στη συνδιάλεξη αυτή ειπώθηκε όλη η αλήθεια για το τι συμβαίνει στη Χ.Α. από την ώρα που μπήκε στην (β)ουλή των Ελλήνων.
Η σοβαρότητα όσων ειπωθήκαν (σε ανύποπτο χρόνο, πριν τις διώξεις) είναι τεραστία! Μετά από τόσες ημέρες που αυτός ο διάλογος έγινε γνωστός σε όλους, θα περίμενε κανείς κάτι να γίνει.
 Να διαγραφούν , για παράδειγμα, αμέσως οι συνομιλούντες, αν φυσικά δεν ισχύουν αυτά που λέγονται. 


Τίποτα απολύτως δεν έγινε! 

Μπαλώματα μόνο μήπως και καταφέρουν να κλείσουν την τρύπα που άνοιξε στη δημόσια εικόνα του κόμματος.
 Όπως το άρθρο της γυναίκας του έγκλειστου βουλευτή Πάππα, που έλεγε ότι υπάρχουν σενάρια συνομωσίας για να διχαστεί η ΧΑ και ό,τι και να έγινε, στο τέλος θα τα βρούνε μεταξύ τους....
Τραγικές δικαιολογίες μπροστά στο τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει στη Χ.Α. και ο διάλογος των Λαγού-Δεβελέκου απλά το επιβεβαίωσε.

 Θα περίμενε κανείς να τεθεί το πρόβλημα στη βάση του κόμματος και ο καθένας να συμβάλλει στη λύση του, για να κυλίσουν λίγο χρόνο ακόμα, μέχρι να έχουμε ξανά τα ίδια
 Αφού διαγνώστηκε η ασθένεια , να ασχοληθούνε με τη θεραπεία της, και ειδικά τώρα που έγιναν καλοί μαθητές του κομματικού συστήματος και κατεστημένου, έπρεπε να το ξεπετάξουν το πρόβλημα.

Μούγκα τα καλαμοειδή!

 Το ότι τίποτα δεν έγινε ούτε θα γίνει, δείχνει ότι δεν έχουν συναίσθηση για το τι λέει ο έξω κόσμος ή ακόμα χειρότερα, ότι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα, γιατί τίποτα δεν έγινε κατά λάθος!
  
Απόλυτος γνώστης της κατάστασης ο Μιχαλολιάκος ο οποίος δεν μπόρεσε να σταθεί  αντάξιος της δυναμικής που είχε η Χ.Α., αλλά και των πολιτικών συγκυριών οι οποίες άνετα θα την έφερναν στο 20-25% με πολύ απλές κινήσεις.
 Το μονό πρόβλημα που φαίνεται να τους απασχολεί είναι η αποφυλάκιση των εγκλείστων βουλευτών και του ίδιου του αρχηγού τους!

Καμιά ανησυχία για τους αγνώστους χρυσαυγίτες οι οποίοι έχουν γεμίσει τις φυλακές όλης της χωράς αναίτια, και στους οποίους η ΧΑ χρωστάει τα πάντα!

Καμιά αγωνιστική πρωτοβουλία μετά τις προφυλακίσεις.
Τα πάντα σταμάτησαν λες και οι απ’έξω είναι μικρά παιδιά που περιμένουν την προσταγή του μπαμπά τους για να κάνουν το οτιδήποτε. 
Συγκεντρώσεις του τύπου απλωθείτε να φανούμε καμιά πενηνταριά,  και μετά, Ζήτω που λέει και  ο Λαγός!
Από την συνομιλία έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος, αν ήταν πρόσφατη θα είχαν να λένε πολλά περισσότερα γιατί κάθε μέρα προστίθεται και κάτι ακόμα που αποδομεί την εικόνα των <<καθαρών χεριών>> που επικαλούνται ακόμα.
 Τα χέρια δεν είναι πλέον καθαρά, λερώθηκαν απ’το μέλι της εξουσίας και των προνομιών της.
Οι χτεσινοί προλετάριοι μαχητές της, μεταμορφωθήκαν με μιας σε αστέρες που άμαθοι όντες, τυφλωθήκαν από τα φωτά της δημοσιότητας και τη φιλοδοξία του μυρμηγκιού που βγάζει φτερά.
Ας έχουν υπ’όψην τους, ότι όσο απότομα έφτασαν ψηλά, τόσο μεγάλος θα είναι και ο πάταγος της πτώσης.

Η συντακτική ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.