e-mail επικοινωνίας
anentaxtoi.ethnikistes.aitnias@gmail.com

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Όταν ο Κασιδιάρης κατήγγελλε τα άτοκα δάνεια των βουλευτών


  Μετά την αποκάλυψη του Μπομπολικού «Eθνους της Κυριακής» για πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής  που βούτηξαν τα χέρια στο βάζο με το μέλι των βουλευτικών προνομίων, άλλοι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής φαίνεται πως πήγαν στο γκισέ της Βουλής <<για να διευκολυνθούν>>.


  Εκτός από την πρώτη φουρνιά (Η. Παναγιώταρο, Ν. Μίχο, Δ. Κουκούτση, Κ. Μπαρμπαρούση και Χρ. Αλεξόπουλο), ακόμη δύο <<αντισυστημικοί>> βουλευτές της Χ.Α. αιτήθηκαν και έλαβαν από τη Βουλή περίπου 10 με 15.000 ευρώ.
Πρόκειται για τον στενό συνεργάτη και πρώην «γαμπρό» του Νίκου Μιχαλολιάκου, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, και τον βουλευτή Θεσσαλονίκης Αντώνη Γρέγο, οι οποίοι έλαβαν τα χρήματα από το ταμείο αλληλοβοήθειας της βουλής.
 Οι δόσεις για το άτοκο δάνειο θα παρακρατούνται από τη βουλευτική τους αποζημίωση -όπως και των υπολοίπων- για την επόμενη τετραετία, χωρίς φυσικά να επιβαρύνονται με τόκους, όπως συμβαίνει για όλους τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά, αλλά θα σταθούμε σε ένα για να τους ξεμπροστιάσουμε, μιας και επικαλούνται ότι πήραν τα λεφτά για να πληρώσουν τις εγγυήσεις στην Δικαιοσύνη:
Πότε πήρατε  τα άτοκα δάνεια κύριοι <<αντισυστημικοί>> βουλευτές;
Πήρατε τα δάνεια όταν σας ζητήθηκαν εγγυήσεις, ή τα τσεπώσατε πολυ πρίν;  


Είμαστε σε καλό δρόμο και θα επανέλθουμε με αποκαλύψεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.