e-mail επικοινωνίας
anentaxtoi.ethnikistes.aitnias@gmail.com

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Υπο διάλυση οι τοπικές της Χρυσής Αυγής λόγω βολευτών



Με «διάλυση» κυριολεκτικά απειλείται η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής σε επίπεδο Νομού, καθώς έπειτα από την ανεξαρτητοποίηση και αποχώρηση του βουλευτή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, που έφερε τα πάνω –κάτω στους οπαδούς και φίλους έρχεται ξαφνικά και η διαγραφή ενός ιστορικού στελέχους της και γνωστού «ακτιβιστή» του Δημήτρη Κολτσίδα που εξελέγη πρώτος στο Νομό κατερχόμενος στις πρόσφατες εκλογές ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή».

Η διαγραφή του Δημήτρη Κολτσίδα, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες αναμένεται να σηματοδοτήσει και μαζικές παραιτήσεις και άλλων μελών της Χ.Α που τον στηρίζουν και μάλιστα προετοιμάζουν και... συμβολική διαδήλωση στήριξης όπου –πάντα σύμφωνα με πληροφορίες- ετοιμάζονται ακόμα και να σκίσουν τις μπλούζες τους!

Όλα αυτά, αλλά και πολλά αλλά φαίνεται να οδηγούν ακόμα και στο κλείσιμο των γραφείων του κόμματος στη Λάρισα, καθώς οι οπαδοί και τα μέλη αρχίζουν να κρατούν αποστάσεις μη γνωρίζοντας τι πραγματικά συμβαίνει.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ... ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Για τα γεγονότα και πώς αυτά τελικά διαδραματίστηκαν μιλά στην «Ε» ο Δημήτρης Κολτσίδας που τον συναντήσαμε χθες στη Λάρισα, όπου βρέθηκε θέλοντας να διεκπεραιώσει επαγγελματικές του υποχρεώσεις:
«Το είχα μάθει, θα μας πει, από διάφορους συναγωνιστές και όταν το πράγμα σχεδόν επισημοποιήθηκε μου τηλεφώνησαν από την Αθήνα, και μου ανακοίνωσε τη διαγραφή μου ένα μέλος του πειθαρχικού οργάνου.
Μου είπε δηλαδή ότι αποφασίστηκε η διαγραφή μου χωρίς να μου εξηγήσει τους λόγους. Δεν μου έχει αποσταλεί κάποιο επίσημο έγγραφο, ούτε μου ζητήθηκε κάποια απολογία όπως θα έπρεπε.
Προφανώς, από ό,τι καταλαβαίνω, κάπου φαίνεται ότι ενόχλησα... Δηλαδή, πιθανόν, να έπαιξαν κάποιο ρόλο οι δύο επιστολές που έστειλα στο κόμμα και που θα στις δώσω αργότερα με θέσεις και προτάσεις που πρέπει να διέπουν τους βουλευτές του κόμματος.

Όπως, να μην κάνουν χρήση των ευεργετημάτων τους, να μην αμείβονται με ποσά άνω των 2.000 ευρώ, να μην έχουν βουλευτικά αυτοκίνητα κ.ά.
Ακόμα ζήτησα να αποδοθούν ευθύνες σε όσους έφεραν στο κόμμα ανθρώπους που αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων...»

* Κύριε Κολτσίδα είναι γνωστό ότι οι σχέσεις σας με τον υπεύθυνο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το κόμμα σας δεν ήταν αγαστές, μήπως το αποδίδετε σ' αυτό;

«Κοίταξε, για να μην λέμε πολλά, είναι σαφές ότι κάποιοι δεν με ήθελαν υποψήφιο στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, γιατί θα γινόμουν μέτρο σύγκρισης και οι θέσεις μου περί προνομίων και αποδοχών δεν θα γίνονταν αποδεκτές...
Πρέπει να γνωρίζει ο ελληνικός λαός ότι πολλοί βουλευτές της Χ.Α. μένουν ακόμα και σε βίλες σε Πεντέλη και Κολωνάκι ενώ υπάρχει και βουλευτής που μετέχει σε 70 επιτροπές όπου η αμοιβή είναι 150 ευρώ την ώρα...»

* Δοθείσης της ευκαιρίας, θεωρείτε τη Χ.Α. «εγκληματική οργάνωση»;

«Όχι δεν είναι, ούτε ήταν ποτέ, όμως διερωτώμαι και φτάνω στο σημείο αυτό να λέω έστω και σαν σχήμα λόγου, ότι μήπως τελικά με τα χάλια που έχουμε θα έπρεπε να είναι;»

- Βαριές κουβέντες κ. Κολτσίδα, καταλαβαίνω την πικρία σας, αλλά...

«Δεν είμαι καθόλου πικραμένος και μια άλλη φορά θα αναφερθώ και σε... λαδοπόντικες».

Εφ. Ελευθερία (Δημήτρης Βάλλας)

Σημ. Ανένταχτων Εθνικιστών Αιτωλοακαρνανίας: Κάτι πήρε τ'αυτί μας στον ΣΚΑΙ, ότι κάποιοι βολευτές της Χ.Α. πήραν άτοκα δάνεια απο το κοινό ταμείο των βολευτών της βουλής, για πάρτη τους, και τα ξεχρεώνουν με το μισθό τους (μεταξύ των ονομάτων έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Μπαρμπαρούση). 
Προφανώς λοιπόν, όλοι αυτοί οι ''Αλήτες-Προδοτες-Πολιτικοί'', θεωρούν δεδομένο ότι θα είναι εσαεί βολευτές για να ξεχρεώνουν τα δάνεια τους.
Θα επανέλθουμε σύντομα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.